Menu

Gwarantujemy

GWARANTUJEMY
satysfakcja Satysfakcja»
lub zwrot pieniędzy do 30 dni
dostawa Dostawa w 24h»
bezpieczna i terminowa
kontakt Kontakt 24/7»
wygodny i bezproblemowy
obsluga Doskonała obsługa»
~100% pozytywnych opinii

Koszt dostawy

KOSZT DOSTAWY
paczkomaty
Paczkomaty InPost
dostawa ok. 48h
OD 0 ZŁ
kurier
Przesyłka kurierska
dostawa ok. 24h
OD 0 ZŁ
poczta
Poczta Polska
dostawa ok. 4 dni
OD 15 ZŁ

Zobacz wszystkie opcje dostawy

Newsletter

Bądź na bieżąco z promocjami i nową ofertą sklepu.

Opinie klientów

Aby uzyskać wiarogodną i bezstronną ocenę przystąpiliśmy do najpopularniejszych platform opiniotwórczych w Polskim Internecie.

Oto najważniejsze z nich:

Sklepy24Niezależny Przewodnik Kupujących online - sklepy24.pl

Sklepy24.pl to praktyczny przewodnik dla osób kupujących online pozwalający na łatwe porównanie wszystkich liczących się polskich sklepów internetowych.

Profil sklepu od 2008: www.sklepy24.pl/sklep/pasazhandlowy_eu/opinie

Losowo wybrane opinie w portalu sklepy24.pl:

"Szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem.Zamówienie złożone 16.04.2012r. towar był do odbioru 18.04.2012r. Towar otrzymany jest zgodny z opisem zamieszczonym pod nim" - opinia nr 117765 z 19.04.2012

"Bardzo duża oferta, bardzo szybka, sprawna i bardzo miła obsługa. Otrzymany towar bardzo ładnie wykonany i opakowany, zgodny z opisem i zdjęciem. Szczerze polecam!!!" - opinia nr 126973 z 25.05.2012


CeneoProgram Zaufanych opinii ceneo.pl

„Zaufane Opinie” to system zbierania opinii o transakcjach w sklepach internetowych. Czytając komentarze z zielonym znaczkiem masz pewność, że informacje o wybranym sklepie pochodzą od rzeczywistych Klientów.

Profil sklepu od 2010: www.ceneo.pl/1531-0a

Losowo wybrane opinie w portalu ceneo.pl:

"Towar zgodny z opisem i zdjęciem - w rzeczywistości jeszcze ładniejszy i bardzo elegancko zapakowany. Przesyłka expresowa - w niespełna 24h !!! Polecam" - Opinię napisał(a) Kati dnia 01.06.2012 r.

"Obsługa w sklepie perfekcyjna. Stały kontakt e-meilowy podczas realizacji zamówienia. Obraz zgodny z opisem i starannie zapakowany. Expresowa przesyłka. Dziękuję i polecam innym!" - Opinię napisał(a) Ewa dnia 01.06.2012 r.

OpineoProgram „Słucham swoich klientów” Opineo.pl

Opineo.pl wyróżnia sklepy, które aktywnie zbierają opinie oraz słuchają swoich Klientów.

Profil sklepu od 2012: www.opineo.pl/opinie/pasazhandlowy-eu

Losowo wybrane opinie w portalu opineo.pl:

"Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobry szybki kontakt (szybka odpowiedź na mail)." - Voluspa - 19.04.2012

"Błyskawiczny kontakt i jeszcze szybsza realizacja mojego zamówienia ... Album naprawdę śliczny :)" - agnes1 - 18.09.2008


Opinie na AllegroNajwiększy polski system aukcyjny Allegro

Posiadamy ponad 540 komentarzy w tym 99,8% pozytywnych. Większość aukcji jest automatycznie oznaczane certyfikatem "standard Allegro" gwarantującym najwyższą jakość i pewność transakcji.

Profil sklepu od 2008r.: www.pasazhandlowy.na.allegro.pl/show_user.php?uid=9519776

Losowo wybrane opinie w portalu allegro.pl:

"Mega pozytyw - towar jak w opisie, super kontakt, błyskawiczna wysyłka. Takich Allegrowiczów można sobie życzyć oby jak najwięcej. Dziękuję i pozdrawiam" - sound85 - pią 01 cze 2012

"Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i doskonale zabezpieczony podczas przesyłki. Polecam!" - Wawdi - pią 15 cze 2012


Dziękujemy za okazane nam zaufanie ...


Sklep internetowy Shoper.pl